Отзывы

Була у відділені, що на лівому березі - гарний центр, доброзичливі медсестри. Лікарі ввічливі, професійно зробили свою роботу. Всім близьким рекомендую вас.

2024-04-18 Олександра г.Дніпро
Ответ Клиники:
Дякуємо, Олександра, за Ваш відгук!

Дякую лікарю Чулкову Олександру Сергійовичу за уважність до пацієнтів та професіоналізм!
Під час УЗД Олександр Сергійович все зрозуміло пояснював. Дуже доброзичливий і кваліфікований спеціаліст!
Дякую Вам!

2024-04-13 Олена г.Павлоград
Ответ Клиники:
Дякуємо за Ваш відгук, Олена!

Дуже кваліфікований спеціаліст! Дякую

2024-04-08 Владислав г.Дніпро
Ответ Клиники:
Владислав, дякуємо за Ваш відгук!

Здравствуйте, здесь у меня лучший гинеколог, очень хороший узист, рада что есть такие доктора!

2024-02-07 Алина г.Днепр
Ответ Клиники:
Дякуємо за відгук і що обираєте нас

Дуже приємний та уважний. Пояснює доступними словами.

2024-01-30 Оксана г.Дніпро

Была на узи по адресу пер. Фестивальный , очень приятный сервис, хорошие врачи и приятный администратор. Рекомендую!

2024-01-29 Даріна г.Дніпро
Ответ Клиники:
Дякуємо, Даріна, за Ваш відгук!

Кілька років звертаюся в цей центр, так як тут приймає лікар, в якого спостерігаюся вже 10 років. Атмосфера спокійна і доброзичлива, для мене це важливо. Дуже вдячна лікарю Сорока Ігорю Олександровичу за компетентність, тактовність і виважений підхід. Добре, що є опція зворотнього дзвінку від лікаря, по результатам аналізів і їх розтлумачення (щоб не їхати повторно). Знаю, що апарат узд експертного класу, тож довіряю висновкам. Дякую за уважність персоналу. Бажаю всім гарного здоров"я.

2023-12-14 Олена г.Дніпро
Ответ Клиники:
Олена, дякуємо за Ваш відгук!

Була на прийомі у онколога-мамолога. Оскільки я була прив"язана до транспорту, то приїхала на прийом раніше на дві години. У відгуках багато прочитала негативу. Але за весь час мого очікування я не почула ані підвищення тону з боку персоналу ані якихось нарікань з боку пацієнтів. Мені було запропоновано чай. Лікар затримався на 15 хвилин (у нього була операція) про що мені повідомили. Але це не критично, всі ми люди і можемо затриматись з різних причин.
Щодо прийому - мене все влаштувало. Приймав Можаев Дмитро Григорович, я хотіла потрапити саме до нього. Дуже уважний, спокійний лікар. Оглянув, зробив УЗД та надав консультацію. Дякую.
Бажаю всім здоров"я.

2023-12-11 Дерев"янко Наталя
Ответ Клиники:
Наталя, дякуємо за Ваш відгук!

История
подробнее
Оборудование
подробнее
Уставные документы
подробнее
Руководство
подробнее
Наши ценности
подробнее
Вопросы и ответы
подробнее
Отзывы
подробнее
Режим работы
подробнее
Обучение врачей
подробнее